İçeriğe geç

Enes Batur Niye Kavga Etti

Enes Batur olayı nedir?

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, sosyal medya yıldızları Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir’in de aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 19.30 sıralarında Kandıra ilçesine bağlı D-605 karayolu Karasakallar mevkiinde meydana geldi.

Enes Batur neden yasaklandı?

Fenomen Enes Batur, YouTube’un topluluk kurallarını ihlal ettiği için cezalandırıldı. Batur, platforma video yüklemesinin yasaklandığını duyurdu. Türkiye’nin en çok takip edilen YouTuber’larından biri olan Enes Batur, topluluk kurallarını ihlal ettiği için cezalandırıldı.

Enes Batur neden artık video çekmiyor?

Videonun sonunda ise “Yanaklarımın neden kızardığını merak ediyorsanız, tedavi görüyorum, hepsi bu…” ifadelerini kullandı. Enes Batur’un bu açıklamasının ardından aboneleri, tedavi gördüğü için video paylaşamadığını belirtti.

Enes Batur neye çarptı?

Ünlü YouTuber Enes Batur, Kocaeli’nde kamp yaparken kaza geçirdi. Sevgilisinin kullandığı araç kanala düştü… Ambulansla hastaneye kaldırılan genç YouTuber, sosyal medya hesabından iyi olduğunu duyurdu… Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti!6 Temmuz 2024

Enes Batura ne oldu 2024?

Ünlü YouTuber Enes Batur trafik kazası geçirdi – 05.07.2024, Sputnik Türkiye. Türkiye’nin en çok YouTube abonesine sahip ünlülerinden biri olan Enes Batur’un bugün trafik kazası geçirdiği belirtildi. Enes Batur, İzmit-Kandıra yolunda kaza geçirdi.

Enes Batur kazadan sonra ne oldu?

ZELAL IŞIL ÖZDEMİR VE ENES BATUR YARALANDI Araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ortaya çıktı.

Enes Batur youtuberların düşüşü neden kaldırıldı?

konuşuyoruz. Enes Batur dün bir hikaye paylaştı ve 50 milyon izlenme sayısına ulaşan “The Fall of Youtubers” adlı şarkısının telif hakkı sorunları nedeniyle kaldırıldığını söyledi.

Enes Batur Türk mü?

Enes Batur Sungurtekin (d. 9 Nisan 1998), Türk YouTuber ve oyuncudur. YouTube’da yayınladığı vlog videolarıyla tanındı. Ocak 2024’ten bu yana 16 milyon aboneyle Türkiye’nin en çok aboneye sahip kişisel YouTube kanalına sahip ve bu kanal aracılığıyla çeşitli videolar yayınlıyor. Enes Batur Sungurtekin (d. 9 Nisan 1998), Türk YouTuber ve oyuncudur. YouTube’da yayınladığı vlog videolarıyla tanındı. Ocak 2024’ten bu yana 16 milyon aboneyle Türkiye’nin en çok aboneye sahip kişisel YouTube kanalına sahip ve bu kanal aracılığıyla çeşitli videolar yayınlıyor.

Enes Batur şu an ne yapıyor?

Nisan 2023’ten beri Türkiye’nin en çok aboneye sahip tek YouTube kanalının sahibidir. Eğlence, video günlük ve challenge videoları çekmektedir.

Enes Batur ne kadar zengin?

Enes Batur: YouTuber – 22 milyon dolar Toplam servetinin 22 milyon dolara ulaştığı söylenen şaşırtıcı bir net servete sahip olan genç yıldız, lüks malikanesinden paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Enes Batur YouTube’da kaçıncı sırada?

Türkiye merkezli en çok aboneye sahip YouTube kanalları listesiSiparişKanalAbone sayısı (milyon)5Enes Batur16,26Oyuncak Avı15,27skgames12,98atv12.

Enes Batur ne kadar izleniyor?

YouTube Video KanallarıYoutube KanalıAboneGörüntülemelerCzn Burak17.500.0007.650.219.896Enes Batur16.200.00010.046.028.152beIN SPORTS12.600.0001.539.002.409atv12.600.0008.396.889.68 4 46 satır daha

Enes Batur ağaç olayı nedir?

Orijinal ses – GT var. Bir ağaç kulübemle bana saldırdı. Ben Enes ve bu benim hikayem. 21 Kamaron’um. Sabah 10:15 civarında yola çıktık. Kabin çocuğum bana lastik taktı ve yere düştüm. Fark etmedim ve o kulübeme girdi ve yürümeye başladı. Kabindeki acıya gitti, korkmuyorum, oynuyordu. Yol düzdü, telefonumu parçalamak için arkama fırlattım.

Enes Batur’un arabası ne?

YENİ ARABAM BETA (BMW i8) – YouTube. Bu içerik mevcut değil. Ben Enes Batur, yeni süper arabam BMW i8, GMG atölyesinde tamir ettirdim. BMW’nin spor araba olarak Beta’ya dönüşümü güzel ve eğlenceli bir videoydu, keyifle izleyin.

Enes Batur amcasını neden kovdu?

Youtuber Enes Batur, gelen tepkiler üzerine amcası ve eşine ağır hakaretlerde bulunduğu videoyu YouTube kanalından kaldırdı. Youtuber Enes Batur, gelen tepkiler üzerine amcası ve eşine ağır hakaretlerde bulunduğu videoyu YouTube kanalından kaldırdı.

Enes Batur hesabına ne oldu?

Türkiye’nin en çok takip edilen YouTuber’larından Enes Batur, “topluluk kurallarını” ihlal ettiği gerekçesiyle YouTube tarafından cezalandırıldı. Cezaya sosyal medya hesabından itiraz eden Batur, “Gerçekten sinir krizi geçireceğim. Beş yıl önce paylaştığım bir videodan dolayı uyarı aldım.” dedi.

Enes Batur amcasını neden kovdu?

Youtuber Enes Batur, gelen tepkiler üzerine amcası ve eşine ağır hakaretlerde bulunduğu videoyu YouTube kanalından kaldırdı. Youtuber Enes Batur, gelen tepkiler üzerine amcası ve eşine ağır hakaretlerde bulunduğu videoyu YouTube kanalından kaldırdı.

Enes Batur şu an ne yapıyor?

Nisan 2023’ten beri Türkiye’nin en çok aboneye sahip tek YouTube kanalının sahibidir. Eğlence, video günlük ve challenge videoları çekmektedir.

Enes Batur ne mezunu?

İlkokulu Dumlupınar İlkokulu’nda, ortaokulu ve liseyi Saint Joseph ve Ankara Lisesi’nde okudu. İlk yazısı 1970’te, ilk kitapları ise 1973’te çıktı. Öğrenimi sırasında Ulus gazetesinin sinema sayfasını yönetti. Yüksek öğrenimine Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde başladı ve 1976’da Paris’te tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Binevler Escort